Jay-Z obožava Cheryl Cole i želi joj pomoći u proboju na američko tržište

GLAZBENIK Jay-Z postao je opsjednut talent showom X-Factor. Reper ima toliko visoko mišljenje o showu da je kontaktirao Simona Cowella i ponudio mu svoju glazbenu pomoć. Osim što mu se sviđa show, Jay-Z oduševljen je i članicom žirija, pjevačicom Cheryl Cole. 

Pomoć Simonu Cowellu

Priča se da reper želi pjevačicu povezati sa svojom suprugom Beyonce. Dvije dive bi navodno mogle snimiti duet, a uspješni bračni par bi tako mogao pomoći lijepoj WAG-sici da osvoji američko tržište. "Simon, ako trebaš bilo kakvu pomoć za sljedeću sezonu showa, javi mi i ja sam tvoj čovjek", ponudio je reper nesebično svoju pomoć.

"Ima jako puno neotkrivenih hip-hop talenata u Velikoj Britaniji"

"Ima jako puno neotkrivenih hip-hop talenata u Velikoj Britaniji i ako bilo tko iz organizacije showa treba moju pomoć u nalaženju istih, tu sam", nastavio je Jay-z. Ova suradnja bila bi i više nego logična. Jay-z je glazbeni mogul u SAD-u, a Simon Cowell u Velikoj Britaniji. Osim toga, Simon želi ovaj show progurati i u Americi.

"Trenutno u SAD-u nema nikog kao što je Cheryl Cole"

"Pažljivo promatram što se događa na svjetskoj glazbenoj sceni i znam da je Cheryl Cole trenutno jedna od najpopularnijih tamošnjim izvođačica", izjavio je Jay-Z o svojoj novopečenoj miljenici. "Trenutno u SAD-u nema nikog kao što je ona, i zaista joj želim pomoći u njezinom proboju na američko tržište. Beyonce je također vidjela njezin nastup i rekla mi da ju je Cheryl oduševila", otkrio je reper. Ako se ovaj glazbeni mogul uhvati karijere lijepe Cheryl, uspjeh joj je zagarantiran. Poznato je da se sve čega se Jay-Z uhvati pretvara u zlato

Pročitajte više