Je li neobrijana Beyonce dala otkaz i modnom stilistu?

IAKO je oduvijek bila poznata po svojem kontroverznom načinu odijevanja, Beyonce je prešla svaku mjeru dobrog ukusa. Na crvenom tepiha dodjele BETA nagrada pjevačica je na sebi imala tirkizne, plastične naušnice, koje su iz mode izašle prije nekoliko godina, kičaste cipele i još kičastiju haljinu s uzdignutim ramenima, od kojih se naprosto ne odvaja posljednjih mjeseci. Je li Beyonce dala otkaz modnom stilistu kao što je to napravila i s majstorom rasvjete usred koncertne turneje po Europi?

Beyonce se po crvenom tepihu prošetala neobrijanih nogu

Mladoj pjevačici očito nije pomoglo niti cijelo bogatstvo da si unajmi poštenog stilista, kao ni kozmetičara s obzirom da se pojavila dlakavih nogu na crvenom tepihu. Podsjetimo, Beyonce je prošle godine bila najplaćenija zvijezda mlađa od 30 godina dok je 2009. godine zasjala na 4. mjestu najmoćnijih celebrityja na cijelom svijetu.

Izdala je duplo izdanje albuma, glumila u dva filma, nastupala na dodjeli Oscara i inauguracijskom balu Baracka Obame te je održala turneju u trajanju od 110 dana. Također je proizvela vlastitu modnu liniju odjeće, nakita i sunčanih naočala, ali ni to joj nije pomoglo da nauči gdje su granice dobrog ukusa.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više