Jedan mail bio je dovoljan da ova brucošica shvati da ima "cimericu iz pakla"

Screenshot: YouTube

JEDNA Amerikanka je i prije useljenja u dom shvatila da će joj naredna godina biti veoma teška, i to zahvaljujući cimerici u studentskom domu.

Brucošica Winnie je na Twitteru objavila mail koji je njoj i drugoj cimerici poslala treća cimerica. Iako se još nisu ni upoznale, njih tri su već u problemima.

"Cimerica iz pakla" se naljutila jer joj dva dana nisu odgovorile na prvi mail pa je odlučila poslati još jedan s puno oštrijim stavom.

"Nije mi jasno zašto mi ne odgovarate na mailove, ali nije me ni briga dok obje znate da neću pristati na ništa manje od onoga što ću vam reći", započela je prijeteći mail ova cimerica iz pakla.

"Uzet ću gornji krevet na krevetu na kat koji ima i donji krevet. Nikako neću uzeti krevet na kat ispod kojega je samo stol i ne pokušavajte mi to uvaliti. Uzet ću i jedan od bijelih ormara, trebala bi biti dva bijela ormara, ja ću uzeti jedan, nije me briga koji. Želim stol do prozora. Ne zanima me tko će uzeti ovo ostalo, samo želim da znate da je moje ovo što sam napisala i neću biti raspoložena za prepirke zato što ste odlučile ignorirati moj mail. Ako treba, pretvorit ću ovu situaciju u još goru", naredila je ljutita cimerica.

"Žao mi je, ali nije mi žao zbog mog stava. Ne volim da me se ignorira jer je to jednostavno bezobrazno, ali pošto ste obje odlučile to učiniti odlučila sam vam pokazati kakva sam osoba i što neću tolerirati", objasnila im je i dodala da misli da ne traži puno.

 Druga cimerica je uskoro poslala novi mail u kojem je objasnila da njih dvije neće tolerirati takvo ponašanje te da razmisli o mijenjanju sobe. Brucošica Winnie je naposljetku objavila da nisu uspjele zamijeniti sobu pa će joj prva godina na fakultetu zasigurno ostati u pamćenju.

Pročitajte više