Jedna od najljepših Hrvatica viđena u javnosti nakon dugo vremena, došla bez supruga

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

GLUMICA Tara Thaller na glasu je kao jedna od najljepših Hrvatica, no rijetko se pojavljuje u javnosti.

Tara se pojavila na događaju Otkrij naš novi film u Zagrebu, na kojem je predstavljeno 10 novih igranih filmova koji uskoro kreću u kinodistribuciju, a okupila su se brojna domaća glumačka imena. Na događaj je došla bez supruga, bosanskohercegovačkog glazbenika i glumca Farisa Pinje, s kojim se nije pojavljivala u javnosti još od njihova iznenadnog vjenčanja.

Podsjetimo, Tara se za bosanskohercegovačkog kolegu udala u tajnosti krajem prošle godine, a fotografije s vjenčanja objavila je na svojem profilu na Instagramu. Prije toga u vezi su bili dvije godine. Upoznali su se na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a u početku su bili samo kolege.

Mlada Zagrepčanka proslavila se ulogom u seriji Uspjeh HBO-a, a zaigrala je i u serijama Čuvar dvorca i Pogrešan čovjek. Natjecala se i u showu HRT-a Zvijezde pjevaju, u kojem je s pjevačem Dinom Jelusićem osvojila prvo mjesto. Faris je hrvatskoj publici poznat iz 2015. godine po nastupu u regionalnom talent showu X Factor Adria, a Tonči Huljić ga je tada svrstao u grupu 9 Control, u sklopu koje je nastavio natjecanje.

Pročitajte više