Jelena Đoković, Severina, Vanja Modrić... Torbica od 4800 eura je (opet) modni hit

Foto/Screenshot: Profimedia/Instagram/Petar Glebov/Pixsell

SRPSKI mediji raspisali su se o modnom dodatku Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića, nakon što se ona pojavila na premijeri predstave Laž u Beogradskom dramskom pozorištu sa skupocjenom Lady Dior torbicom čija je cijena oko 4800 eura, ovisno o veličini.

Severina

Iako je ovaj model kultne torbe već godinama prisutan na modnoj sceni, njegova popularnost ne jenjava. Priuštile su si ga i brojne poznate Hrvatice, uključujući pjevačicu Severinu koja ima više komada Lady Dior torbi u različitim bojama i veličinama.

Jadranka Sloković

Odvjetnica Jadranka Sloković za sebe je odabrala manji crni model ove torbice koju je nosila u više prigoda. Za premijeru predstave Tko pjeva zlo ne misli u HNK Sloković je odjenula tamnozelenu haljinu od baršuna, crne salonke i mini Lady Dior torbicu.

Vlatka Pokos

Obožavateljica Diora je i Vlatka Pokos, koja je u Kanadi bila i njihova zaposlenica. Na LinkedIn profilu bivše voditeljice stoji da je od prosinca 2017. godine do kolovoza 2020. godine radila u Dioru u Torontu kao modna konzultantica. I ona se također više puta pojavila s Lady Dior torbama.

Izabel Kovačić i Vanja Modrić

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, ovaj je model torbe izabrala prošle godine za vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije u Varaždinu gdje se pojavila u dugoj crnoj haljini s ružičastom Lady Dior torbom. Ovakvu torbu u crnoj boji ima i Vanja Modrić, supruga Luke Modrića.

Marko Grubnić

Modni stilist Marko Grubnić također se pohvalio Lady Dior torbom u svojoj kolekciji. "Napokon, ova ikonska Diorova torbica je moja", napisao je Grubnić uz fotografiju male torbe koja ima zanimljivu povijest.

Torbu nazvanu po princezi Diani nosile su brojne slavne osobe

Ovaj bezvremenski dizajn torbe potpisuje Gianfranco Ferré koji je u Dioru bio od 1989. godine, pa sve do 1996. Legendarnu torbicu među prvima je nosila Lady Diana, pa je torbica odmah prozvana Lady Dior, što joj je kasnije postalo i službeno ime.

Nakon Diane, mnoge su slavne osobe nosile ovu torbu. Prva je bila Carla Bruni, nakon koje su Lady Dior šetale Diane Kruger, Monica Bellucci i Marion Cotillard. Mary-Kate Olsen, Dita Von Teese, Angelina Jolie, Mischa Barton, Jessica Simpson, Kristin Davis, Nicky Hilton, Paris Hilton, Sarah Jessica Parker i Sara Hyland samo su neke od slavnih osoba koje u svojoj kolekciji imaju ovu torbu.

Popularni model još uvijek se izrađuje od 144 komada u Diorovim ateljeima u Firenci, no poznata francuska modna kuća nedavno je lansirala novu inačicu ove omiljene torbe pod nazivom Lady 95.22. Cijena novog modela će se kretati između 6500 i 7200 eura.

Pročitajte više