Jelena Karleuša: Svakom Hrvatu je deda ubijao Srbe

Foto: Antonio Ahel/Pixsell

Jelena Karleuša je na Instagramu objavila tekst u kojem tvrdi da su vlade susjednih zemalja neprijateljski raspoložene prema Srbiji te je pojedinačno komentirala Hrvate, Bošnjake, Crnogorce i Albance. Svi su, kaže, protiv Srba. 

"Nevjerojatno je kako su vlade okolnih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji. I njihovi mediji i njihova vlast. Za to vrijeme Srbija građanima okolnih zemalja pruža dugačak niz olakšica i povlastica kad dođu u Srbiju da žive, rade i zarade.

Da Crna Gora po tko zna koji put glasa protiv Srbije, a da se pola Crnogoraca nalaze u toj istoj Srbiji i ne vide neki moralni problem ili politički problem?! Pa ne glasaš protiv zida, već protiv naroda i zemlje koja ti hrani sunarodnjake", započela je na Instagramu Karleuša.

Otkazan joj nastup u Crnoj Gori

U ogromnom tekstu na Instagram storyju Karleuša se dotaknula Hrvata, Bošnjaka, Crnogoraca i Albanaca.

"Jer svakom Crnogorcu je djed Srbin, svakom Hrvatu je djed ubijao Srbe, svakom Bošnjaku djed nije došao ni iz Turske ni iz Saudijske Arabije, jer smeta ono -ić i razumijevanje srpskog jezika, a svakom Albancu s Kosova je djeda bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svjetskom ratu u bandi koja je palila vjekovne srpske manastire", napisala je.

"Nikada nisam podržavala bilo kakav vid agresije, zločine po bilo kojoj osnovi. Prva uvijek osudim. Zato osuđujem i nepravdu prema mojoj zemlji", kaže.

Zbog navoda joj je otkazan nastup u hotelu u Podgorici.

Pročitajte više