Jelena Perić prekinula zaruke s hrvatskim nogometašem

Foto: Instagram

JELENA Perić, influencerica koju su mediji prije nekoliko godina nazvali hrvatskom Kim Kardashian, prekinula je zaruke s ocem svog sina, bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem, piše Story. Jelena iz dugogodišnje veze s Bubnjićem ima sinčića Tea, a par se zaručio 2019. godine dok je Jelena bila trudna.

Jelena je obrisala sve zajedničke objave na njezinom Instagramu, a par se više ne prati na toj društvenoj mreži. Ipak, na Igorovom profilu i dalje stoje stare zajedničke fotografije. Razlog prekida je navodno nedostatak razumijevanja i podrške posljednjih mjeseci.

Par se zaručio 2019. godine

Jelena i Igor zaručili su se 2019. godine, iste godine kada su saznali da je influencerica trudna.

"Sjela sam i počela se nekontrolirano smijati, a njemu nije bilo jasno što se događa. Samo sam izvukla test i on je rekao: 'Nema šanse', a onda se i on počeo smijati. Smijali smo se kao ludi i plakali i smijali se, bila je to eksplozija emocija", rekla je jednom prilikom o trenutku kad su saznali za trudnoću.

Jelena je prva Hrvatica koja je na Instagramu dosegnula brojku od milijun pratitelja, i to zahvaljujući svojim make-up tutorijalima, kojima je s vremenom izgradila pravi biznis. 

Pročitajte više