Jelena Rozga i Ivan Huljić snimljeni zajedno u trgovini

Jelena Rozga i Ivan Huljić snimljeni su zajedno u dućanu. 

Fotografije je Dalmatinskom portalu poslao čitatelj koji je izjavio da su mu Jelena i 11 godina mlađi Ivan djelovali "opušteno i veselo".

Već ih se ranije povezivalo

Podsjećamo, već se ranije sina Tončija i Vjekoslave Huljić povezivalo s 46-godišnjom pjevačicom. Godine 2009. dalmatinski mediji pisali su da je tad 21-godišnji Ivan čest gost u Jeleninom splitskom stanu, a pričalo se i da su zajedno viđeni na koncertu u Splitu.

Dvije godine kasnije na jednoj domaćoj televiziji emitiran je prilog u kojem je rečeno da je Rozga izjavila: "Već smo mi dugo, dugo u vezi. Meni godine nisu važne, bitno je da se volimo i poštujemo. To je najbitnije."

Rozga je to tad brzo demantirala za Index.

"Ni u jednom trenutku nisam spomenula ime osobe. Čak razmišljam o tužbi protiv autora priloga. Pravi novinar ne bi to napravio, to je bilo neprofesionalno i ružno. Tužna sam, ovo je jako ružno, zaista sam uznemirena. Zaljubljena sam i sretna, a godine mi zaista nisu važne ni u ljubavi ni u prijateljstvu. No, ni u jednom trenutku nisam otkrila o kome se radi. Kad odlučim obznaniti ime svog partnera, svi ćete to znati. Zasad se to još neće dogoditi", zaključila je.

Inače, prošle godine Jelena je na Instagramu objavila fotografiju za vrijeme Adventa na kojoj pozira pored adventske kućice Krivi ljudi, koju je otvorio Ivan Huljić. "Stigli su najljepši i najveseliji dani u godini. Kod Krivih ljudi ste uvijek na pravom mjestu", poručila je tada.

Pročitajte više