Jelena Veljača i Nataša Janjić na Facebooku objavile rat protiv žutila

FACEBOOK je mjesto na kojemu su niknule razne grupe u kojima ljudi izražavaju sva svoja osjećajna stanja. Tome su se trendu priklonile i dvije glumice, Nataša Janjić i Jelena Veljača, koje su nedavno osnovale grupu "Učinimo Facebook sigurnim mjestom".

U pozivu za članstvo djevojke poručuju da je grupa mjesto "za sve kojima je dosta pseudonovinara koji prepisuju statuse i zarađuju na njima potpisujući ih svojim imenom i prezimenom (ili češće pseudonimom) u glossy časopisima i glam emisijama te na internet forumima". Istima su zagrebačke glumice poručile: "Nađite vlastite misli, ljudi! Dosta nam je života u strahu! Živjela sloboda statusa koji ne znače ništa osim dobre zajebancije!!!".

Nataši i Jeleni se priključila, među osamdeset članova, i Tatjana Dragović, čije je statuse prepisao tjednik Story i "ekskluzivno" najavio njezinu udaju i pogrešno zaključio da su manekenka i Goran Ivanišević krstili svoje dvoje djece (sakrament je primila samo starija kći Amber Maria). Član grupe je i vizažist Tomo Vrban koji se upravo zbog komentiranja Tatjaninog statusa na Facebooku našao u istome članku.

Facebook je u istu zajednicu, makar virtualnu, spojio donedavne suparnice Tinu Rupčić i Zrinku Cvitešić

Svoje mjesto u grupi "Učinimo Facebook sigurnim mjestom" našle su i prave suparnice, Tina Rupčić i Zrinka Cvitešić, koje su složne u cilju virtualne zajednice jer su i njihova dopisivanja izašla u javnost. Članica je i starleta Miranda Viđak, bivši suprug Lane Pavić Ivor Vucelić, fotografkinje Mara Bratoš i Ivana Runjić, dizajner Romano Decker, glumice iz TV sapunica Petra Dugandžić, Mia Krajcar, Katarina Perica, Lana Gojak i drugi.

Grupu, međutim, još uvijek nije prepoznala Maša Pavleković, čija su "zidna dopisivanja" na Facebooku prenijeli u tjedniku Extra kad su otkrili njezinu vezu s Ivanom Balićem. Članica nije ni Mirela Rupić koja svojim statusima i privatnim fotografijama kao da mami medije da ih preuzmu jer uvijek pronađe načina da spomene Višnjiće i Goranovu izvanbračnu kćer Lanu Lourdes. Nema ni Korine Longin, njezin je razvod objavio Story koji nije u danom trenutku znao da je manekenkin profil hakiran te da se netko u promjenama na stranici poigrao i njezinim bračnim statusom.


"Nataša i Jelena putuju u Kaliforniju, tamo smiju (konačno!) ozakoniti svoju ljubav"

Isti je tjednik napravio temu "Moja veza nije komplicirana" i od ljubavnog statusa Nataše Janjić, suosnivačice grupe, kada je izmijenila svoje trenutno stanje koje je bilo "it's complicated". Zaključili su da se razrješavaju komplikacije u njezinoj navodnoj vezi s Joškom Lokasom. Nedavno je, pak, tjednik Extra na Natašinim statusima doznala da potražuje od bivšeg dečka novac za pola stana. Prema njezinim riječima, to je stvar interne zafrkancije na Facebooku.

Scenaristica i glumica Jelena Veljača našla se na istoj meti kad su joj u Golim vijestima polunage prezenterice čitale statuse. Kako bi zaključile da Facebook ne predstavlja mjesto na kojem će itko išta privatno otkriti svojim poznatim i nepoznatim "prijateljima", osnivačice grupe napisale su: "Nataša i Jelena putuju u Kaliforniju, tamo smiju (konačno!) ozakoniti svoju ljubav". Zasad tu informaciju nijedan medij nije objavio.

E.D.
Foto: Index

Pročitajte više