Jelena Veljača prokomentirala rezultate izbora te se dotakla Škore

Foto: Instagram

JELENA VELJAČA prokomentirala je rezultate izbora te se u komentarima našalila na račun Miroslava Škore i njegove izjave o "dobivanju po prstima".

"U fotofinišu je Zagreb pobijedio sve, pa čak i more na koje upravo odlazim. Slika je loše kvalitete jer je bio mrak nakon još jedne genijalne premijere mojih @tomic.anica & @jelenakovacic9 & @nabijemte i jer je @kevapecotic razgovarala o marksizmu pa me slikala preko neke stvari, a sjedim polugola na stepenicama ispred kazališta jer #thisisme i gledam u mobitel jer... Pratim rezultate izbora. Dobri su rezultati. Ja sam jako zadovoljna. New dawn, činilo se, kad sam po danu došla doma. Volim te Zagrebe, we did amazing, vidimo se uskoro", napisala je uz fotografiju na kojoj sjedi u haljini i štiklama s visokom potpeticom.

"Čekaj, ovo je barem 12 cm?! Štikla", napisala joj je pratiteljica.

"12 točno. Od 20 do 5:51 na nogama. A Škoro mi je mislio dati po prstima", našalila se Veljača.

Podsjećamo, nakon što su brojne Hrvatice srednjim prstom reagirale na Škorine izjave o pobačaju on je izjavio: "Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno, kad mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima."

Pročitajte više