Jelena Veljača vjenčanje s Jankom prodala za sto tisuća kuna

"VJENČANJE godine", ono Janka Popovića Volarića i Jelene Veljače, odigralo se danas u poslijepodnevnim satima, upravo onako kako je prije tjedan dana najavljeno. Po uzoru na holivudske celebove, Janko i Jelena pokušali su zavarati paparazze, koji od jutra čekaju ispred njihovog stana na Sv. Duhu.

Naime, odjeven u sportsku trenirku, Janko je jutros sam stigao u njihov zajednički stan iz kojeg je izašao nekoliko sati kasnije - u elegantnom odjelu, dugom crnom kaputu i tamnim sunčanim naočalama te se zaputio prema restoranu Apetit u Jurjevskoj ulici.

Raspoložena Veljača novinarima i fotografima poslala šampanjac, kolače i vodu

Dok je Janko na svečano slavlje stigao oko 17 sati, Jelena je stigla sat vremena kasnije te je očito odlično raspoložena po konobarima, novinarima i fotografima, poslala šampanjac, vodu i kolače.

Baš kao što se to očekivalo, restoran je bio zagrađen čudnovatim kišobranima zbog koji je pogled na mladenku bio nemoguć, dok se gosti nisu pretjerano skrivali. Među 60-tak uzvanika tako smo uočili Joška Lokasa i Natašu Janjić, glumicu Ivu Visković, Filipa Križana, Tončija Huljića te mnoge druge.

Kako doznajemo, mladenci su uzvanicima danas ujutro javili lokaciju vjenčanja i slavlja, a Jelena, koja svoj život od novinara (navodno) krije kao zmija noge, intimnu potvrdu ljubavi između nje i Janka prodala je jednom tjedniku, koji je ovu ekskluzivu u doba recesije platio masnih sto tisuća kuna.

Ili će ih možda donirati? Sve je moguće

Ipak, ovakav Veljačin tretman vlastitog vjenčanja nismo očekivali, pogotovo kada uzmemo u obzir njezinu krilaticu koja je na snazi odnedavno - silenzio stampa - i činjenicu da o sebi, jednako kao i vjenčanju, ne želi ništa otkrivati. Ali, pročitamo li njezine kolumne u kojima često naširoko raspreda kako od Janka sakriva nove kaputiće, u dućanima razmišlja samo o tome kako bi "najbolja stvar na svijetu bila kad bih sad mogla nešto kupiti", ili propagira lampu konja kao ultimativni asesoar za stan (iako nikome nije jasno po čemu je jako šik nešto što svi imaju), možemo zaključiti samo jedno: intima je intima, a cipele, haljine i lampe su opipljive.

Pročitajte više