Jelena Veljača vratila se u Zagreb i pokazala kako se sredila za poseban party

Foto: Instagram

JELENA VELJAČA vratila se u Zagreb iz srpske metropole. Producentica serije "Pogrešan čovjek" jučer se oprostila od Beograda u kojem je živjela od prošlog ljeta s kćeri Lenom i bivšim suprugom Draženom Čučekom, a koliko je sretna zbog povratka kući podijelila je s obožavateljima na Instagramu.

"Zagrebe, nedostajao si mi. Sada neka zabava počne", napisala je Veljača u opisu selfija iz automobila kojim se pohvalila i novom frizurom. No, povratak u Zagreb nije jedina stvar koju Jelena slavi i za koju se posebno sredila. Naime, u opisu je dodala kako je ovaj vikend slavi rođendan: "Uskoro 38."

Na Instagram Storyju, slavljenica je pokazala buket koji je dobila na poklon te istaknula kako će ovog Uskrsa raditi isto što je radio i Isus: "Izlazim u petak i vraćam se u ponedjeljak. Samo kaj sam ove godine krenula od Cvjetnice."

Podsjećamo, nedugo nakon selidbe u Beograd Jelena je otkrila kako se razvodi od Čučeka, no bivši supružnici ostali su u bliskom prijateljskom odnosu. Također, zajedno su nastavili raditi na "Pogrešnom čovjeku", a i zajednički brinu o malenoj Leni.

Pročitajte više