Jennifer Aniston i Courtney Cox su debele?

AUTORICA bloga u New York Timesu, koja analizira modne trendove, primijetila je na svečanosti dodjele Zlatnih globusa da su neke glumice nabacile kilograme i postale više kao Marilyn Monroe, a manje kao Twiggy.

"Što je zajedničko Jennifer Aniston, Kate Hudson i Courtney Cox", pita se autorica modnog bloga, analizirajući njihove fotografije s crvenog tepiha. "Razlika se definitivno može vidjeti ako se koncentrirate na izgled njihovih nadlaktica. Umjesto obujma Barbike koji su dosad imale, začudo, odjednom je njihova figura postala ženstvenija", zaključuje modna kritičarka. Čudi se što se to dogodilo upravo ovim glumicama, jer se često u medijima raspravljalo o njihovoj neuobičajeno maloj kilaži i mršavosti.

Bez obzira na to što modni kritičari mislili, mnogi obožavatelji primijetili su da dotične glumice, posebno Jennifer Aniston, izgledaju sjajno i svojim izgledom zasjenjuju upola mlađe glumice. Jennifer je imala haljinu s visokim izrezom na bedrima koja je pokazala njezine prekrasne noge, a mnogi se slažu da Courtney Cox u svojoj 46. godini izgleda bolje nego ikad.

Pročitajte više