Jennifer Aniston odbila prijedlog Brada Pitta da obnove vezu

JENNIFER ANISTON navodno uopće nije bila zainteresirana za rasplamsavanje stare vatre s Bradom Pittom kada joj se on, gonjen bračnim poteškoćama, poželio vratiti u naručje.

Kad je brak holivudskih glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta zapao u krizu, o kojoj je javnost naširoko raspravljala, Pitt je navodno ozbiljno razmišljao o tome da se vrati svojoj bivšoj supruzi s kojom je bio u petogodišnjem braku do 2005. godine. No, jednom prevarena i ostavljena Jen, koja se u tom periodu života jako dobro zabavljala, navodno uopće nije bila oduševljena idejom da se vrati onamo gdje se ranije već opekla. Samouvjereni Brad mislio je kako može utjecati na nju da promijeni mišljenje, ali Jen ga je navodno otkantala, što je jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu prilično uzdrmalo.

Na kraju cijele balade, odbijeni Brad prisjetio se zašto je uopće poželio prekinuti s Jen, i odlučio je izgladiti stvari s Angie. Zahvaljujući otvorenom i emocionalnom razgovoru, Brad se ponovo preko ušiju zaljubio u sadašnju suprugu s kojom odgaja šestero što biološke što usvojene djece, a Brangelina je  sada čvršća no ikada, za jedan američki časopis otkrio je izvor blizak slavnom paru.

Pročitajte više