Jennifer Aniston pala u nesvijest na setu

SVAKODNEVNO izložena glasinama i fotografijama bivšeg supruga i prelijepe Angeline u "obiteljskoj idili", Jennifer Aniston je očito došla do samog ruba. Na snimanju svog novog filma "The Break Up in Chicago" glumica je naime pala u nesvijest.

Iako je rekla da joj smeta vrućina i da se zato srušila na setu, njeni bliski prijatelji kažu kako je pravi razlog nešto posve drugo. "Iako se trudi biti jaka, nije joj lako. Rekla mi je da ne može spavati, a posljednjih dana samo hoda okolo tužnog lica. Jednostavno više nije ona stara Jennifer" – ispričao je novinarima jedan od suradnika na filmu.

Ma koliko ona to željela, ne može izbjeći priče i fotografije Brada i Angeline, a posljednje pokazuju kako se par, zajedno s Angelininim usvojenim sinom, zabavlja u Etiopiji gdje je glumica odlučila usvojiti djevojčicu oboljelu od AIDS-a.

Čini se da se sve ono što Jennifer proživljava nekoliko posljednjih mjeseci odrazilo na njeno zdravlje. Iako se žalila na vrtoglavicu i mučninu prije nego je pala u nesvijest, njeni su prijatelji uvjereni da je sve to posljedica šoka i stresa koji joj je Brad priuštio.

Aniston su prije nekoliko dana paparazzi uhvatili u zagrljaju s Vinceom Vaughnom, partnerom u novom filmu. Čini se da je istina ono što su oboje izjavili, a to je da su samo dobri prijatelji. Jer, da je drugačije, sigurno se Jennifer ne bi osjećala loše i još uvijek mislila na bivšeg supruga.

Pročitajte više