Jennifer Aniston: Želim novog muža i obitelj!

KOD GLUMICE Jennifer Aniston očito je proradio biološki sat jer priznaje kako joj je trenutno u životu glavni cilj naći novoga muža i roditi dijete. "Imala sam krasna iskustva u životu. Nadam se da sam sada spremna uživati u obiteljskim zadovoljstvima. To mi je oduvijek i bio san", kaže Jen koja se prije pet godina rastala od glumca Brada Pitta.

Od tada je bila u nekoliko veza, neki od njenih bivših su John Mayer, Vince Vaughn i Paul Sculfor. Mediji je trenutno ponovno povezuju s kolegom Gerardom Butlerom s kojim je snimila film "The Bounty Hunter". Navodno je Jen postala bliska s Butlerovom majkom, pa satima razgovaraju preko telefona. Budući da između Butlera i Jen definitivno postoji kemija, što i sami priznaju, možda joj upravo njegova majka postane svekrvom.

"Mislim da su ljudi u vezama često prezahtjevni, kao da ne razumiju da ne mogu uvijek dobiti sve što požele. U vezi se stvari mijenjaju, stalno se borimo s različitim problemima. Mislim da je baš sposobnost rješavanja problema najbitnija za opstanak i kvalitetu veze", kaže Aniston dok traga za svojom srodnom dušom.

Pročitajte više