Jennifer Lopez konačno otkrila zašto je prekinula s Affleckom prije 20 godina

Foto: Profimedia

JENNIFER LOPEZ otkrila je u razgovoru za Vogue kako je došlo do prekida između nje i glumca Bena Afflecka prije dvadeset godina. Lopez i Affleck ponovo su se spojili prošle godine i u međuvremenu su se oženili, a stvarni razlozi njihova prekida do sada nisu bili poznati. 

“Ben i ja bili smo mladi i ludo zaljubljeni, bezbrižni, bez djece i stvarnih obaveza, koje su došle tek kasnije. Imali smo svo vrijeme svijeta i iskoristili smo ga. Nismo se skrivali, nismo se obazirali na priče medija i nismo držali situaciju pod kontrolom. To nas je na kraju uništilo”, započela je Lopez. 

"Sada smo oprezniji"

“Zabavljali smo se bez diskrecije, nismo se skrivali, gledali smo samo jedno na drugo i to nam je bilo važno, ali mnoge su se stvari odvijale u pozadini. Ljudi nisu željeli da budemo zajedno, mišljenje javnosti okrenulo se protiv nas, i to pogotovo nakon što smo se zaručili. Preciznije, mislili su da ja nisam prava osoba za Bena. Te su priče unijele sumnju u našu vezu i na kraju su nas uništile”, kazala je Jennifer i na kraju zaključila: “Nešto sam ipak nakon svega naučila i sada smo oprezniji.”

Lopez i Affleck u prvoj su vezi bili od 2002. do 2004. godine i planirali su vjenčanje, ali sve je propalo iz razloga koje je J. Lo navela za Vogue. Nakon prvog prekida Lopez je bila udana za Marca Anthonyja i još se nekoliko puta zaručivala, dok je Affleck bio dugo u braku s Jennifer Garner s kojom je dobio i djecu.  

J. Lo i Ben danas su, nakon 20 godina razdvojenosti, u sretnom braku. Ovoga su se ljeta vjenčali, i to dva puta, jednom u Las Vegasu i jednom na Benovu imanju koje je kupio za Jennifer još 2003. godine. 

Pročitajte više