Jennifer Lopez konačno priznala: Istina je, trudna sam!

NAJGORE čuvana tajna Hollywooda prestala je biti tajnom - Jennifer Lopez je na posljednjem koncertu u Miamiju, u sklopu svoje prve turneje potvrdila da očekuje dijete, a njezin suprug Marc Anthony poljubio ju je u trbuh, na oduševljenje nekoliko tisuća obožavatelja.

"Marc i ja očekujemo dijete! Ovo je posebno vrijeme za nas i čekali smo zadnji koncert da s vama podijelimo tu sretnu vijest", rekla je J.Lo na pozornici u Miamiju, a njezin suprug je dodao: "Nisam imao pojma da je to spremala za večeras". Latino diva je, podsjećamo, mjesecima tajila trudnoću, unatoč rastućem trbuhu koji je davno otkrio kako je u blaženom stanju.

Prije tjedan dana, tajnu je otkrio dizajner Roberto Cavalli, koji je u jednom intervjuu rekao kako mu je trenutno teško zadovoljiti potrebe omiljene klijentice, jer "neprestano raste". O trudnoći su zatim pričali i njeni prijatelji, no Jennifer o tome nije htjela govoriti, a njezina glasnogovornica morala se prije svakog intervjua pobrinuti da se zvijezdi ne postavi pitanje o djetetu.

Pjevačica nije spominjala termin poroda, kao ni informaciju da čeka blizance, koju su nedavno objavili američki mediji. Njezina prva turneja, na kojoj je pozornicu dijelila sa suprugom Marcom Anthonyjem, nije prošla previše uspješno - organizatori su, naime, u zadnji tren ulaznice prodavali po jeftinijoj cijeni kako dvorane ne bi zjapile poluprazne.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više