Jennifer Lopez: Mislila sam da mi s kćeri nešto nije u redu, umrla bih

JENNIFER LOPEZ se prisjetila trenutka u kojem je pomislila da joj nešto nije u redu s kćeri Emmom. Kad je djevojčica bila beba, pjevačica je napipala neku kvrgu na njezinoj glavi. Kaže da je poludjela od panike i pomislila kako se nikada ne bi mogla oporaviti da se njoj nešto strašno dogodi.

"Sjećam se da sam imala osjećaj kako nešto nije u redu, Gledala sam Marca i rekla da moramo pozvati liječnika. Počela sam paničariti da malena možda nije pala nekome dok nas nije bilo u blizini. Sjećam se kako sam mislila da bih umrla da se njoj nešto dogodi", rekla je pjevačica, koja se u međuvremenu razvela od Marca.

Jennifer je u tom trenutku shvatila koliko je sretna što ima novaca i pristup sjajnoj zdravstvenoj skrbi. "S Emmom je sve bilo u redu, što smo saznali nakon nekoliko rutinskih pretraga. Ali, zamislila sam se o onim manje sretnim mamama s lijom djecom stvarno nešto nije u redu, a one nemaju novaca za liječnike", rekla je J.Lo. Zbog toga joj je palo na pamet da pokrene Maribel Foundation, u spomen na Marcovu sestru koja je sa samo osam godina umrla od raka mozga. Fondacija je posvećena poboljšanju zdravstva za žene i djecu diljem svijeta.

Pročitajte više