Jessica Simpson - nova Bond djevojka?

NAKON što su se producentima čuvenog filmskog serijala o agentu 007 izjalovile mogućnosti angažiranja Catherine Zete-Jones i Britney Spears, posegnuli su za plavokosom američkom seks-bombom Jessicom Simpson.

Kako javljaju američki showbiz mediji, Jessica Simpson mogla bi se pojaviti kao djevojka slavnog špijuna u sljedećem nastavku serijala filmova, koji bi prema najavama mogao biti zadnji u kojem će Bonda glumiti Pierce Brosnan.

No, producenti su se na taj korak odlučili samo zato što su im nedostupne Catherine Zeta-Jones i Britney Spears, koja im je navodno bila prvi izbor.

Jessici Simpson, koju su nekad mediji proglašavali pjevačkom kopijom Britney Spears, producenti su već prišli s ponudom za novi nastavak Jamesa Bonda.

Pjevačica se u SAD-u probila zahvaljujući MTV-evom reality showu "Newlyweds", u kojem se Jessica pojavljuje sa svojim mužem Nickom Lecheyem.

Bilo kako bilo, obožavatelji filmova o tajnom agentu 007 ne bi trebali biti razočarani glavnom ženskom ulogom, odnosno njezinim fizičkim izgledom, koji je Jessici priskrbio status jedne od najvećih TV zvijezda u SAD-u.

Pročitajte više