Jessica Simpson pala u depresiju zbog prekida s Tonyjem Romom

VATRENA navijačica američkog nogometa, Jessica Simpson posljednjih dana pala je u depresiju i to zbog prekida s dečkom Tonyjem Romom, igračem Dallas Cowboysa. Da stvar bude još tužnija, Tony ju je ostavio dan prije njezinog 29 rođendana. "Tony je prekinuo jer nije mogao podnijeti svakodnevni pritisak od Jessice. Ona se pod svaku cijenu htjela udati za njega", izjavio je izvor blizak paru za National Enquirer.

Nakon što su prošle godine izgubili jednu tekmu, igrači Dallas Cowboysa su rekli da je Jessica glavni krivac njihovog poraza

"Rekao joj je da želi uzeti pauzu jer se želi koncentrirati na karijeru i sljedeću nogometnu sezonu", dodaje izvor. Osim Tonyja i njegovi suigrači su primijetili da Jessica vrši preveliki pritisak na njega, kao i na njegovu igru. Naime, nakon što su prošle godine izgubili jednu tekmu, igrači Dallas Cowboysa su rekli da je baš ona glavni krivac njihovog poraza.

Iako bliski prijatelji tvrde da razmirice između para traju već duže, Tony je prije samo nekoliko mjeseci izjavio da nikada nije bio sretniji. "Naš idealni spoj izgleda tako da uzmemo nešto hrane i gledamo dobru tekmu. Jessica obožava sport. Gledanje tekmi je uzbudljivo i meni i njoj. Jako mi je drago što sam pronašao nekoga s kim imam toliko zajedničkih tema", rekao je Romo koji se očito naglo predomislio čim ju je odlučio napustiti, i to samo dan prije rođendana.

Pročitajte više