Jessica Simpson prvi put otvoreno progovorila o prekidu s Tonyjem Romom

JESSICA SIMPSON po prvi je put otvoreno progovorila o prekidu s dečkom Tonyjem Romom s koji je bila u vezi nešto manje od godinu dana.

Glumica i pjevačica, koja je "dobila nogu" na sam rođendan, kaže da je s bivšim još uvijek u dobrim odnosima. "Tony je sjajan, i dalje smo prijatelji. Još uvijek odmjeravam njegovu slatku guzu u uniformi. Što je pošlo po zlu? Ne znam, to morate njega pitati, on je ostavio mene, i to na rođendan. No, još uvijek smo si dobri", kaže Jessica.

Nije jedini bivši dečko za kojeg ima samo riječi hvale

Tony nije jedini bivši dečko za kojeg Simpson ima samo riječi hvale. Očito je "sve najbolje o bivšima" filozofija koje se Jessica strogo pridržava, pa tako priznaje da je još uvijek privržena i Johnu Mayeru. Iako ju je on nazvao "seksualnim napalmom" u jednom nedavnom intervjuu, Jessica kaže: "Uvijek ću mariti za njega. Mislim da je odlična osoba i sjajan glazbenik, ali ipak me razočaralo to što je izjavio".

 Čuvala djevičanstvo do udaje

Seksi plavuša, koja je čuvala svoje djevičanstvo do udaje za bivšeg muža Nicka Lacheya 2002. godine, ipak je bila i mrvicu polaskana Mayerovom izjavom: "Bio je to u neku ruku i kompliment. No, ja sam, kao, dobra djevojka, a on me tom izjavom odao".  

Pročitajte više