Jessica Simpson u komediji Djelatnik mjeseca

Na putu mu stoji samo jedno - Vince, umišljeni glavni blagajnik koji je također bacio oko na Amy, a koji je već 17 puta osvojio nagradu mjeseca.

Članstvo u Super Clubu, najvećoj veleprodaji s količinskim popustima u zemlji, ima svoje prednosti. Djelatnicima je pak najveća čast nagrada "Djelatnik mjeseca" i fotografija na zidu slave u prostoru za osoblje.

Zack Bradley (Dane Cook) i Vince Downey (Dax Shepard) djelatnici su Super Cluba već deset godina, s potpuno različitim karijerama. Vince uz pomoć svojeg provjerenog pomoćnika Jorgea (Efren Ramirez) postao je glavni blagajnik i 17 je puta za redom dobio nagradu "Djelatnik mjeseca". Zack je handrast, neuredan i opušten, zahvaljujući čemu je omiljen među kolegama, ali se ne može izvući iz najnižih redova pomoćnih radnika u skladištu.

Njih su dvojica dugo u sukobu koji kulminira kad u dućan dolazi raditi predivna blagajnica Amy (Jessica Simpson), poznata po tome da izlazi samo s dobitnicima nagrade "Djelatnik mjeseca", i privuče pažnju obojice. I dok Vince odmah privuče Amy svojim stilom sveopće ljubaznosti, Zackovi bijedni pokušaji da ju šarmira obijaju mu se u glavu.

U utrci za Amynom pažnjom Zack odluči da mu je jedina mogućnost ta da osvoji slijedeću nagradu "Djelatnik mjeseca". Ovom bitkom na život ili smrt film Djelatnik mjeseca pokazuje nam da je jedini neuspjeh u životu - ne pokušati.

Redatelj je Greg Coolidge, scenarij potpisuju  Don Calame, Chris Conroy i Greg Coolidge.

Film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati danas.  

Pročitajte više