Jeste li spremni za Tonyjev spektakl u Splitu?

NAKON dvadeset godina vrlo uspješne karijere, posljednjh šest na samom vrhu, te tri godine nakon koncerta na splitskim „Gripama“ Tony Cetinski ponovo je u Splitu! Index i Tony i ovog puta imaju nagrade za najvjernije fanove - 50 ulaznica za koncert i upoznavanje s Tonyjem nakon koncerta. Sve Tonyjeve fanove pozivamo da se učlane u njegov službeni Fan Club na Facebooku.

Kako bi ste osvojili ulaznicu za koncert, na broj 66126 pošaljite SMS s točnim odgovorom na nagradno pitanje. Odgovor mora biti napisan u obliku Tony a ili Tony b ili Tony c. Velika i mala slova nisu bitna. Nagradna igra završava 6. srpnja. Sretne dobitnike ćemo obavijestiti  telefonski. Cijena SMS poruke je 3,00 kn + PDV (3,66 kn).

Nagradno pitanje:

S kojom je pjesmom Tony nastupio na posljednjoj Jugoviziji:
a) Marina

b) Ljubomora
c) Ti moja si desna ruka

Koncertna turneja Tonyja Cetinskog vrlo je ambiciozno zamišljena s najvećom produkcijom ikad viđenom na ovim prostorima. Nakon mega koncerata u zagrebačkoj Areni, ljubljanskom Tivoliju i zadarskom Višnjiku, Tony zajedno sa svojom ekipom od gotovo sto članova dolazi u Split.

Osim pjesama s novog albuma poput naslovne “Ako to se zove ljubav”, “Umirem 100 puta dnevno” i drugih hitova, Tonyjeve poklonike u dvosatnom spektaklu na Starom placu u Splitu očekuju i brojni stari hitovi. Uz prateći band “Živa legenda”, Tonyju će se na bini u Splitu pridružiti i puhači te pet pratećih vokala. Deset atraktivnih plesačica, koje su marljivo vježbale koreografiju Ivone Brnelić, dodatno će zagrijati atmosferu na Starom placu. Uz posebne efekte i raskošnu scenografiju, Tonyjev će program dodatno začiniti styling i kreacije Viktora Drage, koji je osmislio kostime za nastup Tonyja Cetinskog. Drago je osmislio i styling pratećih plesačica, usklađen s pojedinim Tonyjevim pjesmama, koji će vas zasigurno ostaviti bez daha.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više