Jesu li Robert Pattinson i Kristen Stewart u vezi?

IAKO je film "Twilight: New Moon" totalni hit, čini se da fanove diljem svijeta više zanima jesu li glavni glumci Robert Pattinson i Kristen Stewart u ljubavnoj vezi ili ne.

U prosincu prošle godine zgođušni je Robert za Teen magazin izjavio da između njih dvoje postoji povezanost, ali samo poslovna. U svibnju su ih paparazzi ulovili kako zajedno napuštaju
koncert Sam Bradley Banda u Vancouveru. Također su viđeni kako zajedno odlaze s filmskih nagrada MTV-a. Njihovo se druženje nastavilo i preko ljeta kada su uhvaćeni u šopingu u Vancouveru. Prema riječima prisutnih djelovali su vrlo blisko. 

U nedavnom intervjuu za Harper´s Bazaar Pattinson je izjavio kako se osobe poput Kristen ne susreću često. Nekoliko dana kasnije snimljeni su kako se drže za ruke tijekom ukrcavanja na avion u pariškoj zračnoj luci. Niti Kristen nije htjela ništa otkriti novinarima. "Neću vam ništa reći! Svaka hipotetska situacija može biti točna. Možda smo zajedno. A možda i nismo. A možda sam ja gay, pa ta opcija definitivno otpada" rekla je Kirsten za Entertainment Weekly nekoliko dana prije premijere filma "New Moon" u Los Angelesu.

S druge strane, oboje su viđeni po klubovima u društvu drugih ljudi. Za Kirsten se neko vrijeme govorilo da je u vezi sa Michaelom Angaranom, dok je Pattinson nekoliko puta izjavio kako ne može naći djevojku. Događalo se da su u vrijeme kada su navodno viđeni zajedno, bili na suprotnim krajevima kontinenta.

Bilo kako bilo, obožavatelji će i dalje nagađati, neki se nadati da će mladi par završiti zajedno. Dok se to zaista ne dogodi, u njihovoj ljubavi mogu uživati u novom nastavku Twilighta.

Pročitajte više