Jesu li Tom Cruise i Katie Holmes uopće imali dijete?

DA Brad Pitt i Angelina Jolie nisu dobili dijete, za koje odnedavno postoji osnovana sumnja da uopće nije Bradovo, najrazvikanijom trudnoćom našeg vremena bi se bez svake sumnje smatrala ona koja je rezultirala rađanjem Suri Cruise, kćeri holivudske superzvijezde Toma Cruisea i Katie Holmes.

Međutim, već neko vrijeme se pojavljuju sve glasnije tvrdnje kako je cijela priča o vezi Cruisea, Holmesove, pa čak i rađanje njihovog djeteta ništa drugo do pažljivo isplanirana i desetinama milijuna dolara podmazana operacija mazanja očiju javnosti u svrhu očuvanja zvjezdane pozicije Toma Cruisea.

Kao glavni argument teoretičarima zavjere služi činjenica da 86 dana nakon rođenja Suri Cruise javnost uopće nema pojma kako ta beba izgleda, odnosno kako su navodno čak i roditelji Katie Holmes morali proći kroz mukotrpne pregovore prije nego što su dobili priliku da vide svoju unuku.

Najbizarnije teorije govore o tome da Katie Holmes uopće nije bila trudna, a kao dokazi u prilog toj tvrdnji se navode komparativne analize fotografija glumice u posljednjim tjednima trudnoće. Na osnovu njih se došlo do zaključka da se Katie Holmes neposredno prije poroda trbuh počeo smanjivati umjesto povećavati.

Američki mediji svoje špekulacije o tome da nešto s Cruiseom i Holmes "nije u redu" temelje i na činjenici da je holivudski par tijekom trudnoće koristio svaku moguću priliku da pozira fotografima u javnosti, te javno izražava ljubav i sreću zbog budućeg roditeljstva. Međutim, nakon 18. travnja, kada je Suri navodno rođena, snimljena je samo jedna jedina fotografija Katie Holmes za koju javnost zna.

Ipak, najintrigantniji detalj u cijeloj priči je rodni list Suri Cruise kojeg se dočepala web-stranica TMZ. On je izdan 8. svibnja, gotovo dvadeset dana nakon navodnog rođenja. Kada su TMZ-ovi novinari upitali losanđelesku bolnicu za objašnjenje, odgovoreno im je da bolnica u pravilu rodne listove izdaje deset dana nakon rođenja, ali da se s time moralo čekati, jer se nitko od roditelja nije udostojio potpisati odgovarajuće dokumente sve do 4. svibnja, kada je to učinjeno preko osobe koja se predstavila kao "prijatelj".

 

Još jedan detalj koji će poslužiti kao materijal za teorije zavjere jest da rodni list nije potpisao liječnik koji je obavio porod, nego Anne Hefferman, bolnička službenica koja uopće nije bila nazočna tijekom poroda.

D.A.

Pročitajte više