Jinxi ponovo zajedno?

JEDNA od najboljih pop grupa 90-tih, čiji su članovi prije tri godine odlučili prekinuti karijeru mogla bi se uskoro ponovo okupiti, što bi oduševilo njihove obožavatelje.

Coco Mosquito, vođa benda i autor pjesama, nakon raspada benda nastavio je raditi s Natalie Dizdar, a u razgovoru za Studio bio je dosta neodređen oko pitanja ponovog okupljanja benda.

"Ne znam, nemam što specijalno reći na tu temu. Radim neke nove pjesme i ne znam što će biti s njima. Pripremam nešto svoje u čemu ću se i ja posvetiti skladanju." - kazao je Gordan Muratović Coki.

"Što se tiče Yaye i mene mi smo sve ovo vrijeme razgovarali, a tako će biti i ubuduće. A Jinxi? Ne, znam, nemam pojma što će biti. Živi smo i nismo posvađani." - komentirao je odnose unutar bivšeg benda Coki.

Jadranka Bastajić Yaya, bivša pjevačica Jinxa, slikarica i supruga Rippera, pjevača Pips, Chips & Videoclips, u posljednje vrijeme aktivno sudjeluje u emisiji Prijatelji na kvadrat.

Ona se o okupljanju nije izjasnila, no Boris Horvat, direktor njihove diskografske kuće Aquarius Records, kaže kako je i on nešto "načuo" o okupljanju popularnog benda.

"I ja sam čuo priče o ponovnom okupljanju benda, ali nemam provjerene informacije. S Cokijem sam razgovarao krajem ljeta i znam samo da radi nove pjesme. Materijal bi trebao dovršiti do kraja proljeća, ali ne znam s kim." - kazao je Horvat.

Hoće li se Jinxi okupiti ili ne pokazat će naredni mjeseci, a sigurno je da bi svojim povratkom osvježili domaću glazbenu scenu.

(Foto: )

Pročitajte više