Jo Wood: Ekatarina Ivanova jednom je pokušala samoubojstvo

JO WOOD, supruga poznatog gitarista Rolling Stonesa, Ronnieja, progovorila je u za strane medije o suprugovoj prevari i svom životu danas. Bivša Woodova supruga navodno izgleda bolje no ikad te vodi intenzivan noćni život. "Zapravo sam sada jako sretna, tako da sam nedavno nabacila nekoliko kilograma", otkrila je Jo tajnu svog lijepog izgleda.

"Nakon što me suprug prevario osjećala sam se jako loše i naglo sam smršavila"

"Nakon što me suprug prevario osjećala sam se jako loše i naglo sam smršavila. Mislila sam da je sve ovo ružan san, no nije bio", rekla je Jo i nadodala da je dugo vremena samo plakala. Sad je, kaže, u najsretnijem razdoblju u životu. "Svjesna sam da je Ronnie bolestan čovjek, alkoholičar. Pokušala sam mu pomoći.

"Njegovi roditelji bili su oboje alkoholičari"

"Moj cijeli život bio je borba s Ronniejem i pomaganje njemu. Brinula sam se da dobije sve što mu treba", rekla je i nadodala da smatra da je alkoholizam u genima sirotog Wooda koji se ovih dana prijavio na odvikavanje od poroka po osmi put. "Njegovi roditelji bili su oboje alkoholičari". Otkrila je i da je neko vrijeme čitala sve vezano uz svog bivšeg supruga i njegovu četrdeset godina mlađu djevojku, no uskoro je prestala.

"Katia Ivanova pokušala je samoubojstvo"

"Katia Ivanova izjavila je da ju boli kad ju ljudi nazivaju prostitutkom i da ju je to znalo dovoditi do razmišljanja o samoubojstvu. To nije ništa novo, Katia je pokušala samoubojstvo tako što se pokušala objesiti Ronnijevom kravatom, no pukla je", otkrila je Jo. Nadodala je da joj je suprug uvijek negirao afere, a kad je pronašla poruku mlade Katije u njegovom mobitelu, opravdavao se da se radi o obožavateljici. Jo mu je povjerovala i to je potrajalo sve dok ga nije slijedila jednog dana.

"Katia mi je učinila uslugu. Ja nikad ne bih ostavila Ronnieja, ali bilo je perioda kad sam bila jako nesretna".

On je jako drag dok ne počne piti. "Katia mi je učinila uslugu. Ja nikad ne bih ostavila Ronnieja, ali bilo je perioda kad sam bila jako nesretna. Njegov alkoholizam negativno je utjecao na sve nas", otkrila je Wood. Otkrila je i da je imala dvije afere nakon što je Wood otišao. "Imala sam dvije avanture, mislim da je to najlakši način da se nekog preboli", zaključila je Jo priču o svom ljubavnom životu.

Pročitajte više