Johnny Depp između dvije vatre, Vanessa ili Angie?

SVE SU oči uprte u Pariz gdje je u tijeku snimanje novog filma "The Tourist". Mediji prate svaki korak glavnih glumaca, po mnogima najseksi žene svijeta Angeline Jolie i muškarca koji je i službeno proglašen najpoželjnijim, Johnnyja Deppa.

Depp oduševljen novom kolegicom, a ni ona nije ravnodušna

Johnny za svoju novu kolegicu ima samo riječi hvale. "Nikad prije nisam imao prilike upoznati Angelinu. Mislim da je pravi slatkiš, kao živa lutkica. Predivna je žena, ozbiljna u onome što radi i puna je ljubavi za svog supruga i djecu. Oduševljen sam njome", izjavio je nedavno slavni glumac. A da je oduševljenje obostrano dokazuje i Angelina koja se, prema pisanju francuskih medija, bezobrazno upucava Deppu.

Na pomolu je još jedan ljubavni skandal?

Lijepa Angie je prilično svjesna svog izgleda i utjecaja koji ima na muškarce, poznato je i da je njezina veza s Bradom Pittom, unatoč silnoj djeci i fotografijama na kojima se sretno smiješe, u posljednje vrijeme na klimavim nogama. S druge strane, Depp svoj obiteljski život od očiju javnosti krije kao zmija noge. 

Hoće li i ovo snimanje završiti još jednim skandalom, eventualnim razvodima, suzama, borbom za skrbništvo i svem onim što prati holivudske afere, ne znamo. Ali jedno je sigurno, ako se nastavi ovako pojavljivati kraj prekrasne Angeline, Vanessa nema šanse. Ljubav ipak nije toliko slijepa.

Pročitajte više