Johnny Depp snima dokumentarac o Keithu Richardsu

JOHNNY DEPP snima dokumentarni film o slavnom gitaristu The Rolling Stonesa Keithu Richardsu.

Karizmatični dvojac surađuje prvi put nakon "Pirata s Kariba"
Osim što sudjeluje u produkciji novog nastavka "Pirata s Kariba", Johnny uskoro ulazi u još jedan projekt. Režirat će dokumentarac o Keithu Richardsu čiji je veliki obožavatelj i s kojim je imao prilike glumiti u posljednjem nastavku piratske sage "Na kraju svijeta". Keith je utjelovio kapetana Teaguea, oca Jacka Sparrowa, a glumac je priznao kako je i sam lik Jacka Sparrowa djelomično utemeljen na slavnom rockeru.


"Keithov sam fan, bit će odlično raditi na tom projektu"

"Danas sam mudriji i pametniji i mislim da je prošlo dovoljno vremena da se mogu opet uhvatiti redateljske palice", izjavio je slavni glumac europskim medijima. "Idući tjedan počinjem raditi na svom novom projektu, dokumentarcu o Keithu Richardsu. Već smo počeli pregledavati gomilu materijala iz arhive, a posebno mi je drago što je Keith pristao stati pred kamere", dodao je Depp.

Debitantski redateljski uradak Johnnyja Deppa bio je film "The Brave" iz 1997. Depp je i glumio u filmu, za što je i nagrađen iste godine u Cannesu. Osim na poznatom festivalu, film se Deppovom odlukom nije smio prikazivati u Americi zato što je kritika pokopala film.

Pročitajte više