Jordan i Victoria u "silikonskom ratu"

KATIE PRICE aka Jordan ponovo je raspirila svoju svađu sa Victoriom Beckham, suprugom najpoznatijeg nogometaša na svijetu. Jordan je naime obznanila kako i Victoria ima umjetne grudi koje je, tvrdi, vidjela i vlastitim očima.

Katie je u razgovoru za BBC izjavila kako su ona i Victoria jednom prilikom usporedile grudi u WC-u kineskog restorana.

Govoreći o vlastitim silikonskim umecima, zbog kojih i jest jedna od najslavnijih osoba u Velikoj Britaniji, Jordan je izjavila: "Radi se o tome da sam ih željela napraviti na američki način, kao Victoria."

Na novinarsko pitanje implicira li da Victoria Beckham ima umjetne grudi, Jordan je odgovorila: "Ma molim vas lijepo... naravno da ima, pa vidjela sam ih."

"Jednom prilikom smo svi zajedno izašli u kineski restoran, nas dvije smo otišle u WC gdje mi ih je pokazala." - pojasnila je Jordan.

Na pitanje je li joj Victoria zaista pokazala svoje grudi, Jordan je napravila gestu dizanja majice i dodala: "Da, baš ovako - i ja sam njoj pokazala svoje."

Jordan je prilikom sudjelovanja u reality showu "Im a celebrity, get me out of here" izjavila kako je svojevremeno spavala s Davidom Beckhamom, a njezine nove izjave o Victoriji zasigurno će produbiti svađu između prvih žena britanskog glamura.

Pročitajte više