Jordan ponudila Victoriji rame za plakanje

IAKO se neko vrijeme naslađivala ljubavnim jadima svoje najveće medijske suparnice Victorije Beckham, prsata manekenka Katie Price pozvala je bivšu pjevačicu Spice Girlsa na pomirenje.

U radijskom intervjuu za BBC Radio 1 Katie je, odgovarajući na pitanje slušatelja s kim bi najradije otišla na piće, neočekivano navela ime Victorije Beckham, koju je donedavno nemilosrdno ismijavala.

"Između nas dvije se dogodilo nekoliko loših stvari, ali ja sam sada odrasla osoba, mogu joj oprostiti i željela bih se pomiriti s njom" - objasnila je Katie svoju želju za pićem s Posh Spice.

"Nije da mislim da bi se ona htjela pomiriti sa mnom, ali znate... njoj sada vjerojatno treba rame za plakanje i ja joj se ispričavam što sam spomenula Davida u svojoj autobiografiji, ali kao što sam i najavila, nisam ništa skrivala u knjizi." - dodala je sada sretno zaljubljena Katie, koja je nedavno odbacila svoj divlji alter-ego Jordan, poznat po noćnim tulumarenjima sa glazbenim zvijezdama i poznatim nogometašima.

Od objavljivanja autobiografske knjige "Being Jordan", seksualne epizode silikonske manekenke ne prestaju uznemiravati engleski jet-set, budući da je Jordan sasvim otvoreno pisala o svojim avanturama s brojnim slavnim muškarcima u Engleskoj.

"Sve što sam napisala u svojoj knjizi je istina." - zaključila je Katie.

Pročitajte više