Jordan primila čak pet sudskih poziva

SLAVNA silikonska jetseterica "zaboravila" je plaćati svoje obaveze prema odvjetnicima i menadžerima, koji svoju lovu sada traže putem suda.

Tabloidi tvrde da su se njeni dugovi popeli na više stotina tisuća funti,a Joran će se istrošiti i na svoju obranu jer odvjetnički sat u Engleskoj stoji 300 funti.

Prva je tužba od odvjetničke kancelarije Mischon de Reya koja ju je zastupala pri sklapanju ugovora za reality show u džungli za koji je pokupila honorar od 100.000 funti, a nije plaćena ni za savjete kako se obraniti od mogućih tužni za neke navode u njenoj autobiografskoj knjizi u kojoj spominje i Davida Beckhama.

Dvije menadžerske firme koje je napustila također traže lovu za njeno ranije sklapanje raznih ugovora, a tvrtka Braniganns tuži je zbog otkazivanja turneje po engleskim pubovima.

Zadnja na "crnom popisu" je i telekomunikacijska kompanija kojoj je šminkerica također ostala dužna. Procjenjuje se da će Jordan morati platiti priličnu lovu pa potpuno otpada ideja da izbaci silikone iz grudi, jer će se morati još puno puta obnažena slikati s njima kako bi vratila dugove.

Pročitajte više