Josip Šelendić: Od prvog dana sinu mijenjam pelene!

NOVOPEČENI roditelji Malina Grahek i Josip Šelendić uživaju u prvim danima sa sinom Lukom. Dječak se rodio 1. lipnja u jednoj zagrebačkoj privatnoj klinici, a roditelji su se do sada već navikli na nove obveze, rekao nam je ponosni tata Josip. Za sada mu se čini da roditeljstvo nije tako teško i odlično se snalazi.

"Ide nam super, sve je u redu, već smo se pomalo navikli. Nije to tako strašno kao što su me prijatelji plašili", rekao je Šelendić za Index. On sam potpuno je uključen u brigu oko djeteta, baš kao što bi svaki pravi tata trebao biti. "Naravno da sudjelujem, od prvog dana mijenjam pelene i radim sve što treba", kaže Josip. Odlično se snašla i mama Malina, koja je Luku rodila prirodnim putem: "Malina je odlično, potpuno se oporavila, kao da nikada nije ni rodila".

Tata Šelendić kaže kako ne namjerava razmaziti sina već će ga odgojiti da bude "ispravna osoba". "Ne, nećemo mu previše popuštati, mora se naučiti biti dobar, kao što smo i mi", kaže Josip. Poduzetnik i manekenka nisu se zbog njezine trudnoće lišili životnih užitaka niti izlazaka pa je tako Malina samo dva tjedna prije porođaja bila na koncertu u zagrebačkoj Areni. Čini se da će mladi par tako i nastaviti, jer Josip kaže da će i ove godine otići na more iako Luka sada ima tek dva tjedna. "Idemo na more, svakako. Mislim da može podnijeti put, da mu to neće biti problem", kaže mladi tata.

Pročitajte više