Josipa Janković: Morala sam odbiti Elizabeth Hurley jer me želio Missoni!

ZBOG manekenke Josipe Janković prošlog je tjedna u Monte Carlu došlo do pomutnje između Elizabeth Hurley i Missonija. Slavni kreator i glumica koja je na humanitarnoj reviji predstavljala svoju liniju kupaćih kostima oboje su poželjeli upravo  Josipu na svojim pistama.

"Prvo sam trebala nositi i Elizabeth Hurley, ali sam na dan revije saznala da ipak neću, jer Missoni to nije dopustio. Rekao je da se neću stići našminkati i napraviti frizuru, jer sam na njegovoj reviji bila `first face`, to jest, otvarala sam reviju", rekla je za Index Josipa Janković. Revija je doista bila glamurozna, ali se jadna Josipa, zajedno s drugim curama, smrzla zbog neuobičajeno niskih temperatura. "Baš je bilo hladno. Uvijek na slikama vidite Monte Carlo okupan suncem, ali ovaj put je bilo grozno hladno i još je puhalo s mora, smrzli smo se", kaže manekenka.

Josipa je bez problema prošla castinge prije revija te na koncu morala i odbiti jedan angažman, no svejedno se u Monte Carlu odlično provela. "Mi smo u Monte Carlo došle na casting, bez šminke i bez ičega i ja sam prošla. Revija je bila u hotelu Le Meridien, pista je bila oko bazena. Revija je bila prošlog petka, a između Missonijeve i revije Elizabeth Hurley vozači Formule 1 su imali svoj event, također humanitarni. To se sve događalo u sklopu zaklade Eltona Johna za borbu protiv AIDS-a".

"Posvuduša" Gerard Butler iskočio iz paštete i na eventu u Monte Carlu

U Monte Carlu su osim revija bili organizirani i brojni popratni događaji i partyji. Na jednom su nastupale djevojke iz benda Sugababes, pa se s njima družila i Josipa. U hotelu Le Meridien tih je dana bio i holivudski glumac Gerard Butler, koji bi da je žensko, sigurno zaradio titulu najveće "posvuduše". "Ma tamo je bilo stvarno puno celebrityja, neke su manekenke sjedile s Gerardom Butlerom, ali ja nisam bila te sreće, nažalost", smije se 22-godišnja Josipa.
 
Josipa je jedna od najtraženijih manekenki iz modne agencije "Talia Model", kaže vlasnica Tihana Harapin Zalepugin. I prije je nosila važne revije po Veroni, Milanu, Švedskoj, Belgiji te, naravno, Hrvatskoj. Prošlog ljeta radila je u Parizu. "Tamo sam nosila četiri revije. Jedna od njih bila je revija Georgesa Chakra, kojeg osobito vole nositi holivudske zvijezde na crvenom tepihu. Bila mi je velika čast raditi za njega", rekla nam je Josipa Janković. Iako je i do sada nosila velike revije, između ostalih i Armanijevu, naravno da se nada da će joj posao "first facea" na Missonijevoj reviji donijeti dobre angažmane u budućnosti.

  

Pročitajte više