Josipa Pavičić bogatog Talijana pokupila na cesti

JOSIPA PAVIČIĆ svojeg novog dečka pronašla je na cesti. Kako piše tjednik Story, talijanski nogometaš Nico Bernardini našu Josipu zapazio je kada je na jednom zadarskom raskrižju pokušavala nepropisno okrenuti automobil, a kako navodi isti tjednik, Nico susret s televizijskom voditeljicom i autoricom niza ljubavnih romana nije mogao zaboraviti.

Novopečeni par svoju ljubav trenutno realizira u skrovitim uvalama Ninskih Vodica, a vezu navodno održavaju još od travnja ove godine. Tako su tabloidi potvrdili ono što je Pavičićka nedavno poručila Lambaši, nakon što ju je Dikanova curica popljuvala u jedinom intervjuu koji je dala o svojoj novoj vezi Indexovom blogeru. Josipa je Dolores poručila: "Mislila sam da je Lambaša pristojna i informirana gospođica", jer svi odavno znaju da Pavičićkine "silikone njezin bivši suprug Mark Cigoj više ne reparira".

Ovaj par nedavno smo uhvatili i na Kalelargi, gdje su, ne obazirući se na objektive, izmjenjivali nježnosti na terasi jednog od mnogobrojnih kafića. Već time Josipa je dala do znanja da je rastanak od "obilježenog" Marka Cigoja preboljela, te da je jedino što ga danas uz njega veže njihov zajednički, devetogodišnji sin Vito.

Pročitajte više