Joss Stone ultimatumom konačno došla na svoje

Iako joj je samo 19 godina, Joss Stone iza sebe već ima dva uspješna albuma "Soul Sessions" i "Mind, Body & Soul", kojima je zaradila brojne nagrade i simpatije glazbenih kritičara. Ipak, Joss je tek nedavno otkrila kako uopće nije zadovoljna albumima, te da je na neke stvari bila prisiljena zbog odluka menadžera, producenata i ostalih iz glazbene mašinerije. Taj podatak čudi utoliko više jer je Stone prije nekoliko godina, pobjedivši na britanskom talent showu, odbila postati nova Britney i odlučila se za neke druge glazbene vode.

Novi, treći album nazvan je "Introducing Joss Stone" i pjevačica za njega kaže kako joj je to zapravo prvi album, jer je konačno sve po njenoj volji. Do takvog rezultata nije došla laganim putem, čak je bila i pred prekidom ugovora, jer više nije htjela "plesati kako drugi sviraju". Ultimatum koji je dala diskografskoj kući očito se isplatio, jer će biti objavljen na "obostrano zadovoljstvo".

Album izlazi početkom ožujka, a uključuje gostovanja Lauryn Hill i repera Commona. Promotivna turneja već je rasprodana, te obuhvaća Veliku Britaniju i SAD, gdje je Joss Stone već proglašena "novom soul iskonom".

D.K.

Pročitajte više