Jučerašnji dobitnik "Super sedmice" se već javio Hrvatskoj lutriji

JUČERAŠNJI sretni dobitnik "Super sedmice" već se javio u marketing Hrvatske lutrije. Riječ je o  igraču iz Zeline kojem se sinoćnjim izvlačenjem napokon isplatilo dugogodišnje igranje. Uzbuđen i sretan, ipak je pokušao ostati pribran kako bi napravio prvi korak u realizaciji dobitka. Kao vjerni igrač Lota 7/39 godinama prati dobitne kombinacije, a sve informacije vezane uz igre skuplja i prati na internetskim stranicama Hrvatske lutrije.

Upravo je i pri biranju brojeva za ovo dobitno, 14. kolo odlučio odabrati sve brojeve koji su najčešće bili izvučeni od Nove godine. Tako je izabrao brojeve 5, 7 i 15 koji su do jučerašnjeg izvlačenja izvučeni četiri puta, broj 22 izvučen pet puta te broj 25 izvučen tri puta.

Jednakom ili sličnom logikom birao je i slovo - prema njegovim statistikama i osobnom predosjećaju, precrtao je slovo B zato što od Nove godine nijednom nije izvučeno dva puta zaredom slovo A. Kako je završilo, posvjedočili smo i sami na jučerašnjem izvlačenju. Sretan i lijep kraj jedne priče koja traje više od trideset godina, priče o upornosti i vjeri jednog čovjeka da će upravo on postati sretnim dobitnikom. "Uporan, ali iznenađen strašno", zaključio je sretni dobitnik.

Pročitajte više