Jude Law skupo platio dvodnevnu aferu

SAMANTHA BURKE nije samo obična manekenka sa Floride. Naime baš ona nosi četvrto dijete Judea Lawa oko kojeg se u zadnje vrijeme diglo dosta prašine.

Par se upoznao na snimanju filma "Sherlock Holmes" režisera Guya Ritchieja. Tijekom dvodnevne afere Samantha je ostala trudna, a osim toga, pošlo joj je za rukom svoje druženje sa slavnim glumcem zauvijek zabilježi fotoaparatom.

Britanski zločesti dečko je čak i upozorio svoju bivšu ženu, koju je prije veze sa manekenkom već prevario s dadiljom, da najvjerojatnije postoje fotografije koje bi u slučaju da Jude ne prizna dijete mogla iskoristiti protiv njega.

Lukava Samantha je pred novinarima i odvjetnicima rekla da nosi njegovo dijete, preciznije djevojčicu nazvanu Sofija, koja bi se trebala roditi u listopadu ove godine.

Odvjetnički tim Judea Lawa je potvrdio da će dijete biti priznato i financijski podržano, no mediji pretpostavljaju da se na takav scenarij odlučio samo kako inkriminirajuće slike ne bi dospjele u javnost, drugim riječima zbog ucjene. Pa sad nek netko kaže da manekenke nisu pametne.

Pročitajte više