Justin Bieber planira tužiti ženu koja tvrdi da je on otac njezinog djeteta

JUSTIN BIEBER planira tužbu protiv Mariah Yeater, žene koja tvrdi da je on otac njezinog tromjesečnog sina. Pjevač se našao u centru skandala nakon što je Yeater protiv njega podigla tužbu te izašla u javnost sa svojim tvrdnjama, a iako je porekao da u njezinim navodima ima i trunka istine, pjevač ne planira ostati samo na riječima. Protiv 20-godišnjakinje se namjerava boriti i pravnim putem nakon što napravi DNA test kako bi se utvrdilo je li dijete njegovo ili ne. Test će obaviti za dva tjedna, kad se vrati iz Europe.

Bieberov odvjetnik Howard Weitzman već je kontaktirao odvjetnika Mariah Yeater da ga obavijestio o Bieberovim planovima. "Odvjetnik se činio vrlo nervoznim kad je čuo o pjevačevim namjerama i o tome da je pristao podvrći se DNA testu", ispričao je jedan izvor. Weitzman je već odabrao laboratorij koji će napraviti test, a Justinovi obožavatelji će s nestrpljenjem čekati nalaze.

Prema pisanju nekih američkih medija, Justin je zbog tvrdnji Mariah Yeater ostao i bez djevojke Selene Gomez, s kojom je bio u vezi osam mjeseci. Vijest o prekidu još taje prema Justinovoj želji. On se boji kako bi u suprotnom javnost njihov prekid mogla shvatiti kao potvrdu glasina o djetetu. Ni pjevač ni Selena tako još nisu komentirali svoju vezu, a koliko je istinita vijest o prekidu, pokazat će vrijeme. Drugi pak mediji tvrde kako Justin i pjevačica nikada nisu bili bliži te da Selena u potpunosti vjeruje Justinu i podržava ga.

Pročitajte više