Justin Timberlake ne poštuje i ismijava Jessicu Biel pred prijateljima?

DOK POJEDINI američki mediji pišu da je dugogodišnja veza Justina Timberlakea i Jessice Biel prekinuta, drugi pak tvrde da je poznati par još uvijek zajedno. Naime, Us Weekly piše da su odnosi između pjevača i glumice i više nego napeti, a nemir između njih dodatno je unijela Cameron Diaz koja s Justinom snima romantičnu komediju "Bad Teacher". Za njihovo međusobno dodirivanje i udvaranje na setu navodno je saznala Jessica koja Cameron naziva zlom kučkom koja joj želi oteti dečka.

"Jessica i Justin se neprestano svađaju zbog Cameron"

"Jessica i Justin se neprestano svađaju zbog Cameron. Što mu više ona prigovara, Justin postaje bezobrazniji, a i često je ismijava pred prijateljima dok nije prisutna", rekao je neimenovani izvor i dodao da Justin nema nikakvu namjeru oženiti se lijepom glumicom jer je nimalo ne poštuje.

Podsjetimo, pjevač i 9 godina starija glumica, Cameron Diaz, bili su zajedno oko četiri godine. Prekinuli su u siječnju 2007., a prije toga se nagađalo da bi se mogli vjenčati. Justin je nakon toga ušao u vezu s Jessicom Biel, dok je Cameron imala nekoliko kraćih veza i afera. Prema mišljenju nekih, samo je pitanje vremena kada će se vrckavi Justin ponovno vratiti bivšoj ljubavi.

Pročitajte više