Kad preseksi navijačica Tylor Walker zapleše svima se zavrti u glavi

PLESAČICA Taylor Walker jedna je od deset NBA navijačica koje su se pojavile u Sports Illustratedu za 2009. godinu. 23-godišnja Tylor kapetanica je navijačica New Jersey Netsa i time se bavi već dvije godine. Rođena je u njujorškom Dix Hillsu, a pored plesa trenutačno joj je na pameti dovršiti studij za tjelesni odgoj . No, Tylor ima pozadinsku priču oko povezanosti s New Jersey Netsima, naime, njezin otac je Wesley Walker, profesionalni igrač Netsa od 1977. do 1989. godine.

Seksepilan ples

"Jedna od najboljih stvari u ovom poslu su djevojke s kojima plešem. Mislim da su to najtalentiranije visoko obrazovane žene u zemlji i stvarno mi je čast biti dio ovog tima. Mislim da su naše koreografije jako seksi, iako ne toliko da ih ne može gledati jedna prosječna obitelj u kojoj ima i maloljetne djece. Pored svega, istakla bih energičnost kojom ispunjavamo dvoranu za vrijeme plesa, jer pored toga što je rezultat takav kakav jest, mi se doista pošteno namučimo kako bismo se uskladile do ovih razmjera", rekla je u jednom intervjuu lijepa Tylor.

Kad diplomira, Tylor želi postati i učiteljica plesa, a dok se to ne dogodi ostaje vjerna svojoj plesnoj skupini. "Jako sam sretna što su me odabrali za jednu od deset djevojaka koje su se fotografirale za Sports Illustrated. Bilo je jako zabavno i izuzetno sam zadovoljna s rezultatima. Ponosna sam što predstavljam Netse, kao i NBA organizaciju. Ovaj editorijal bio je divno iskustvo koje se dogodi valjda samo jednom u životu i pamti dovijeka", nadodala je lijepa cheerleadersica.

L.V.
Foto: Sports Illustrated

Pročitajte više