Kako izgledaju i što rade glumci Zabranjene ljubavi deset godina nakon serije

Foto: Youtube/Facebook/Instagram

PRIJE punih 14 godina u Hrvatskoj se počela prikazivati jedna od prvih domaćih sapunica Zabranjena ljubav. 

Priču koja se vrtjela oko zabranjene ljubavi brata i sestre blizanaca, razdvojenih pri rođenju, napeto smo pratili kroz čak 805 nastavaka, a osim Petre i Danijela, zavoljeli smo i brojne druge likove. 

Evo kako omiljeni glumci iz Zabranjene ljubavi izgledaju danas, deset godina nakon kraja serije. 

1. Zoran Pribičević - Danijel

Nakon tragične pogibije u Zabranjenoj ljubavi, Zoran se nastavio baviti glumom. Glumio je u serijama Mamutica, Bitange i princeze te Larin izbor, pojavio se u nekoliko filmova, a dao je glas i u brojnim crtićima. 

2. Anita Berisha - Petra

Iako se glumom bavila od djetinjstva, Anita nakon Zabranjene ljubavi nije gradila glumačku karijeru. Nakon što se kratko vrijeme okušala kao voditeljica, danas radi u svojoj struci kao ekonomistica. 

U međuvremenu se udala i dobila dijete. 

3. Mario Valentić - Borna

Mario se nakon osvojene titule Mistera Hrvatske iz 2003. proslavio ulogom Petrinog zločestog polubrata Borne. 

Nakon završetka serije, nastupao je u emisiji Nad lipom 35, zatim i u Plesu sa zvijezdama, a pojavio se u serijama Dolina sunca, Bibin svijet i Hitna 94. 

Mario je danas licencirani trener, a još uvijek se povremeno bavi glumom.

4. Antonija Šola - Tina

Kroz lik razmažene Tine, Antoniju smo gledali kroz sve četiri sezone serije, a kasnije se posvetila pjevačkoj karijeri. Kao autorica pjesma surađivala je s brojnim pjevačima iz cijele regije, a upravo je ona napisala i Srce nije kamen, uvodnu pjesmu za seriju Zabranjena ljubav koju je otpjevao Toše Proeski. 

5. Filip Riđički - Matija

Uloga Danijelovog mlađeg brata bila je jedna od prvih uloga glumca Filipa Riđičkog koji je danas najpoznatiji kao Kipo iz Crno-bijelog svijeta. 

6. Marija Kobić - Iva

Ivu Lončar u seriji je glumila svestrana Marija Kobić, a ulogu je napustila kako bi proputovala zemlje Srednje i Južne Amerike. 

7. Marko Čabov - Nikola

U Zabranjenoj ljubavi glumac i maneken Marko Čabov utjelovio je Nikolu koji se našao u ljubavnom trokutu s Bornom i Anom, koju je glumila Jelena Perčin. Nakon toga pojavio se i u seriji Ruža vjetrova, a mnoge je prije nekoliko godina iznenadila vijest da je Marko radio na baušteli. 

8. Jelena Perčin - Ana

U seriji je glumila fatalnu Anu koja je ukrala srce Nikoli i Borni, a nakon toga se nastavila baviti glumom. Glumila je u seriji Dobre namjere, Hitna 94, Zora dubrovačka, Kud puklo da puklo, a ostvarila je i brojne filmske uloge. 

2018. udala se za crnogorskog glumca Momčila Otaševića s kojim je dobila kćer. 

Pročitajte više