Kako izgledaju mame poznatih Hrvatica? Za neke kažu da su iste kao svoje kćeri

Foto/Screenshot: Instagram/Facebook

"Tito i ja. Bila je pet mjeseci u komi nakon poroda sa mnom, ali kaže da je vrijedilo", rekla je Severina u videu sa zajedničkog snimanja sa svojom mamom Anom Vučković, koji je objavila na društvenim mrežama. Severinina snimka je oduševila njezine obožavatelje.

Pjevačica je i ranije u više navrata istaknula kako joj je majka najveća podrška.

"Nelak život je prošla s nepodnošljivom lakoćom postojanja... Bodrila me, bila uz mene kad je bilo najteže, njen smijeh me liječio. Ona je mama svim mojim prijateljima. Nesebično je dijelila sve, a najviše ljubav. Sve što jesam, jesam zbog nje... Mama, sretna sam što si baš mene rodila, ti si majka majkama i moja kraljica", napisala je jednom prilikom.

Mama Maje Šuput

A nakon Severinine mame, fotografijom sa svojom mamom se pohvalila i Maja Šuput. "Sretan rođendan najdražoj mami i baki. Da nam budeš zdrava, vesela i sretna još sto godina! Volimo te najviše na svijetu", napisala je na Instagramu uz fotografije svojeg sina Blooma i mame Danice Šuput. Fanovi su u komentarima pisali kako pjevačica i njena mama sliče, a neki su komentirali da su "kao sestre".

Mama Nine Badrić

Nedavno je i Nina Badrić pokazala svoju mamu. Pjevačica je na Instagramu objavila rijetke fotografije s mamom Milom. "Moja stijena", napisala je u opisu objave i dodala emotikon srca. Fotografije su snimljene u Zagrebu, a Nina i Mila dobile su puno komplimenata. Mila se rijetko pojavljuje u javnosti, a Nini je najveća podrška u karijeri.

Mama Ecije Ojdanić

I Ecija Ojdanić je prije par mjeseci na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa svojom majkom Milenkom, koja živi u Kljacima. Glumica je za to imala poseban razlog. Naime, tada je njezina majka slavila rođendan, a Ecija je imala premijeru komedije u Zagrebu.

"Molila sam je da dođe u Zagreb, isti dan pada njen rođendan i moja premijera. Pa bi sve zajedno proslavili. 'Di ću, ćerce, berba mi je, masline, sušim smokve, proslavit ćemo kad dođem u Zagreb za misec dana.' To je moja mama, nuklearna elektrana pozitivne energije, ljubavi, optimizma. 

Naša sigurna kuća, zaklon, podrška, učiteljica pozitivnog mišljenja i nevjerojatne radosti života i kad ti život nije najnaklonjeniji!  Sretan ti rođendan, majčice. Da me još 50 godina nerviraš svojim pretjeranim akcijama. I nedolaskom na premijeru! Volimo te svi do neba, a proslavu ćemo ti organizirati. To nećeš izbjeći", napisala je glumica u opisu objave.

Mama Saše Broz

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz, čestitala je na Facebooku svojoj majci Miri 81. rođendan u rujnu. Objavila je i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, jednu noviju i one iz mladosti. "Sretan 81. mama", napisala je u opisu objave koja je prikupila više od 2.3 tisuće lajkova.

.. sretan 81 MAMA❤️ #mama #motherdaughterlove #happybday #cheers #loveyou #moon #and #stars #luckytohaveyou

Objavljuje Saša BrozSrijeda, 27. rujna 2023.

Mama Mirte Šurjak

Slike s mamom često dijeli i sportska voditeljica Mirta Šurjak, a svaki put ih fanovi obasipaju komplimentima. Upravo od majke Nade Šurjak, koja je bila dugogodišnja urednica i voditeljica HRT-a, Mirta je naslijedila ljubav prema novinarstvu. 

Mama Sandre Bagarić

Rijetku fotografiju sa svojom majkom Lidijom, koja je u listopadu proslavila 70. rođendan, podijelila je tada  Sandra Bagarić. ''Sretan 70. rođendan mojoj divnoj majčici'', napisala je pjevačica u opisu fotografije.

Mama Korane Gvozdić

I manekenka Korana Gvozdić na Instagramu je čestitala svojoj mami okrugli 70. rođendan u veljači, a tim je povodom objavila i njihovu rijetku zajedničku fotografiju. "Predivna kao mama, nenadmašna kao baka! Sretan rođendan, mama!" napisala je Korana uz fotku na kojoj s mamom pozira pored kolača sa svjećicama, a pratitelji su njezinu mamu obasuli čestitkama.

Mama Tare Thaller

Glumica i pjevačica Tara Thaller objavila je fotografiju s majkom prvi put u listopadu ove godine. "Povratak u prošlost. Mama i ja na mojoj maturalnoj večeri", napisala je Tara. Mama i kći pozirale su u tamnim ljetnim haljinama i sandalama, a Tara je imala i šešir na glavi.

Mineina mama

Minea u rijetkim situacijama progovara o privatnom životu, a i svoju obitelj uglavnom drži podalje od svjetla reflektora, no nedavno  je napravila iznimku i pokazala svoju mamu Milku. Na Instagramu je objavila kratki video o uređenju kuće njenih roditelja, a na trenutak u njemu se vidi i njena mama o kojoj se u javnosti ne zna gotovo ništa.

Mama Deniss Grgić

Bivša natjecateljica Plesa sa zvijezdama, akademska slikarica i influencerica Deniss Grgić, koju nazivaju hrvatskom Megan Fox, na svom Facebook profilu ranije objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom mamom, a u opis je napisala: "Mamica" uz emotikone srca. Pratitelji su odmah zaključili da je Grgić ljepotu naslijedila od majke.

Pročitajte više