Kako postati organizator vjenčanja u samo jedan dan

Foto: Press

ORGANIZACIJA vjenčanja nije nimalo lak i jednostavan posao, a i mali nedostatak kvalitetne ideje, može od savršenog dana napraviti prosječno svadbeno slavlje

Čitateljici ili čitatelju koji se prvi javi na index.nagrada@gmail.com, Index.hr poklanja jednu besplatnu radionicu za organizaciju vjenčanja.

Uvijek ste maštali o savršeno organiziranom vjenčanju? Imali želju biti na čelu tog organizacijskog tima, ali vam je ponestalo ideja? Možda je vrijeme da počnete vjerovati u sebe i svojim snovima pružite priliku. Prijavite se i postanite organizator vjenčanja te se pridružite svima onima koji vjeruju da vjenčanje nije samo običan dan. Pokažite kreativna rješenja, otkrijte svoje vizije te dokažite sebi i drugima da ste sposobni organizirati vjenčanje koje će mladenci pamtiti cijeloga života. Sve to možete ostvariti na radionici Postani organizator vjenčanja koja će se održati u subotu 18.3.2017. u prostorima agencije za organizaciju vjenčanja Weddings in Croatia na adresi Radnička cesta 37b u Zagrebu.

Radionica se organizira s namjerom da se standardizira i profesionalizira uloga organizatora vjenčanja na hrvatskom tržištu. Da se svima onima koji vjeruju u svoje organizacijske mogućnosti pruži prilika da u jednom danu steknu određena znanja, nauče osnove o organizaciji i upoznaju se sa svim zahtjevima i mogućnostima koje donose vjenčanja.

Radionice "Postani organizator vjenčanja" održavaju se od 2014. godine, a do sada je kroz radionicu prošlo više od 100 polaznika od kojih je 10% pokrenulo vlastiti posao u nekom od segmenata vjenčane industrije. Radionica je stoga i namijenjena svima koji vole vjenčanja, a razmišljaju o promjeni karijere ili pokretanju vlastitog poslovanja, kao i postojećim sudionicima na tržištu vjenčanja koji žele unaprijediti svoja znanja.

Cilj radionice je educirati o načelima pružanja usluge organizacije vjenčanja i senzibilizaciji javnosti da se radi o ozbiljnoj karijeri, a ne o hobiju. Tijekom radionice u trajanju od 8 sati polaznici će saznati: koja je uloga organizatora/koordinatora, kako izgleda dnevno poslovanje organizatora vjenčanja, kako početi u industriji vjenčanja, kako se pripremiti za prvi sastanak s mladencima, kako kreirati ugovor s mladencima i dobavljačima, na što obratiti pažnju kod odabira dobavljača, kako formirati troškovnik, o čemu voditi računa prilikom odabira lokacije i datuma vjenčanja, koje vrste ceremonije razlikujemo i koje su razlike među njima te što sve uključuje projektna dokumentacija.

Voditeljica radionice je Martina Rakić koja se bavi organizacijom vjenčanja od 2008. godine, a u proteklih pet godina specijalizirala se za vjenčanja inozemnih državljana na području RH. Organizator je i koordinator u agenciji Weddings in Croatia, a iza sebe ima više od 300 sretnih mladenaca. Kontinuiranom edukacijom i aktivnim sudjelovanjem u on-line zajednici organizatora vjenčanja razvija svoje vještine i obogaćuje iskustvo na dnevnoj bazi. Pohađala je nekoliko tipova radionica i certificirani je organizator vjenčanja od strane organizacije The Wedding and Event Institute. Kako bi podigla svijest o organizaciji vjenčanja kao profesionalnom zanimanju, 2014. godine pokreće radionicu "Postani organizator vjenčanja", koja nakon dvije godine prerasta u verificirani obrazovni program s upisom u e-radnu knjižicu.

Početak radionice je predviđen u 9 sati, s trajanjem do 17 sati, a svi sudionici će dobiti formulare nužne za kvalitetnu organizaciju vjenčanja, te potvrdu o sudjelovanju na samoj radionici. Cijena radionice je 1500kn uz prigodan popust od 20% za sve one koji se prijave do 17.03.2017. do 12 sati na adresu info@organizatorvjencanja.hr. A čitateljici ili čitatelju koji se prvi prijave na adresu index.nagrada@gmail.com, index.hr poklanja jednu besplatnu radionicu za organizaciju vjenčanja.

INFO: www.organizatorvjencanja.hr, a prijave se primaju na info@organizatorvjencanja.hr

Pročitajte više