Kako zavodi Hasselhoff: Može fotografija, ali samo ako mi daš broj!

DAVID HASSELHOFF otvorio je dušu u intervjuu koji je nedavno dao za britanske medije. Njegova djevojka, mlađahna bivša trgovkinja Hayley, Hoffu je sve na svijetu, a ovaj mačo muškarac ne srami se to priznati. Rekao je kako je njegova cura čisti dokaz da Britanija zaista ima talente. Aludirao je time na show "Britain's Got Talent" u kojem je sudac. Ispričao je ovog puta kako se upoznao s 31-godišnjom djevojkom.

"Ušao sam u hotel u Walesu, a ona mi je prišla i zamolila za fotografiju. Kad sam vidio tu djevojku kako mi prilazi, bio sam očaran. Ona je mene upitala možemo li se fotografirati, a ja sam rekao da može, samo ako mi da svoj broj. Nije imala dečka, pa sam dobio broj i to je to", izjavio je Hoff.

Prije nego što je Hayley upoznala Mitcha, radila je u dućanu, no sada je ostavila posao i prati dečka po svijetu. "Kada me na večeri upitala koga sam glumio u Baywatchu, znao sam da je to to. Znao sam da me voli zbog onoga što jesam, ne zbog toga što sam na televiziji", nastavio je David hvalospjeve o svojoj djevojci.

Pročitajte više