"Kakva sramota": Instagramušu sprdaju zbog ovih fotki, uočavate li problem?

Foto: Instagram

ŠVEDSKA influencerica Johanna Olsson postala je predmet sprdnje na Instagramu nakon što je objavila fotografije iz Pariza zbog kojih su se mnogi zapitali je li ona uopće bila u tom gradu.

Johanna je fotografije toliko fotošopirala da je jedan letimični pogled dovoljan da uočite kako tu nešto ne štima. Na nekim fotografijama doslovno izgleda kao da lebdi. S nekih fotografija je uklanjala suncobrane i drveća, a ni to nije prošlo neopaženo.

Šveđanka i inače objavljuje fotografije na kojima pozira u skupocjenoj odjeći na luksuznim lokacijama pa je mnoge iznenadilo što nije barem mogla pronaći nekoga tko će joj malo profesionalnije uređivati fotke. Na Instagramu je prati više od pola milijuna ljudi, a mnogi su se javili u komentarima nakon te Photoshop katastrofe.

"Ovo je sramotno", "Ni ne znam tko si ti, ali ovome se moram narugati", "Ovo su najgore slike ikad", "Same laži", "Kakav užas", bili su samo neki od komentara.

Nakon brojnih kritika, oglasila se i ona.

"Htjela bih reći nešto o svojim objavama iz Pariza. Dakle, fotkala sam se na jednom mjestu, nije mi se svidjelo kako je ispalo pa sam promijenila pozadinu na fotografiji. Kad sam je objavila, nitko nije uočio pa sam pomislila da je dobro ispalo. Priznajem da nisu najbolje Photoshop vještine. Sad me zovu na TV da pričam o tome, što je smiješno. Mnogo ljudi na Instagramu to radi. Želim reći da sam bila u Parizu, ali sam mijenjala pozadine na slikama i neću ih brisati jer su napravljene u suradnji s klijentom i lijepe su", kaže ona.

Pročitajte više