Kakva transformacija: Postala seksi bodybuilderica, no osim 30 kilograma izgubila je i muža

Foto: Facebook

AKO POTRAŽITE Angelu Crickmore na Internetu, vidjet ćete utreniranu i mišićavu ženu koja izgleda kao da provodi dane u teretani i atletskoj stazi. No, njen izgled imao je svoju cijenu.

Angelu je ostavio muž nakon što je shvatio da sada imaju potpuno drukčije životne prioritete. Tijekom njene pretile faze, tvrdi da su bili vrlo privrženi

"Osjećala sam se prekrasno. Moj je muž mislio da sam prekrasna. No, zbog pritiska prijatelja i obitelji postala sam jako svjesna same sebe", rekla je za Daily Mail.

Shvatila je da ne može više tako i potražila savjete i dijetu na Internetu. Počela se zdravije hraniti, svakodnevno hodati, a kasnije i odlaziti u teretanu i izgubila je 30-ak kilograma. Kuhala je zdrave obroke za obitelj, no oni je nisu podržavali u tome – nisu željeli ići na aktivnosti s njom niti jesti zdravo.

Don't skip your training 󾭞🏻

Posted by Angela Crickmore on 27. siječnja 2016

"Osjećala sam se izvrsno, bila sam aktivna i htjela sam više od života. Željela sam pješačiti, kampirati, putovati, upoznavati ljude. Bila sam toliko aktivna da sam prestala i gledati TV", prisjeća se Angela.

Uskoro je shvatila da je razlaz s mužem neizbježan, no 36-ogodišnjakinja ne kaje se što je sama. Diplomirala je sportsku prehranu, želi postati trener i nastaviti sa svojim novim životom.  

Good morning world!! Today it is a new day to get back on the lean journey and make more progress on your health and...

Posted by Angela Crickmore on 29. studenoga 2015

Pročitajte više