Kaley Cuoco: Prekinuli smo, a od nas su tražili da stalno snimamo scene seksa

Foto: Press

TEORIJA velikog praska jedna je od najuspješnijih serija posljednjih godina, a obilježio ju je odnos Leonarda i Penny koji se tijekom nekoliko sezona polako razvijao. I ne samo ispred kamera.

Poput svojih likova, zaljubili su se i glumci Kaley Cuoco i Johnny Galecki te bili u vezi na početku serije. Kaley se tijekom gostovanja u podcastu Armchair Expert Daxa Sheparda prisjetila tih dana, ali i dana nakon prekida kad su se svaki dan morali viđati na setu i glumiti veliku ljubav.

"Hodali smo skoro dvije godine. To je bilo skoro na početku serije. Kad smo snimali pilot epizodu, bila sam zatreskana u njega. Mislila sam da on ne osjeća isto", priznala je.

Prohodali su, prekinuli, a onda su scenaristi odlučili spojiti njihove likove u ljubavnu vezu. Odjednom su se Penny i Leonard počeli seksati non-stop, taman nakon što su glumci prekinuli u stvarnom životu.

"Kad smo prekinuli neko vrijeme je bilo neugodno, a tih tjedana je Chuck Lorre napisao scenarij i odjednom su se naši likovi seksali svake sekunde", ispričala je.

Ona i Galecki šalili su se da su im to napravili namjerno samo da se zezaju s njima. Otkrila je i kako je bilo hodati s kolegom s kojim provodiš cijele dane.

"Pričali smo što se dogodilo na setu i onda se sprdali da nemamo o čemu razgovarati osim o tome", rekla je.

Priznala je da je bilo čudno što su se njihovi likovi zaljubili kad su oni prekinuli, no tvrdi da im je to popravilo odnos.

"Danas smo bliži nego što smo ikad bili", ističe.

Pročitajte više