Kao na modnoj pisti: Pogledajte s kakvim su ljepoticama nogometaši došli na Zlatnu loptu

Foto: Getty

LJEPOTICE i nogometaši - koliko god mnoge supruge slavnih sportaša tvrdile da je u pitanju predrasuda, činjenica jest da nema slavnog nogometaša koji je u braku ili vezi s neuglednom ženom.

Sasvim očito je to bilo i na večeras održanoj gala dodjeli Zlatne lopte, na koju su neki od najuspješnijih nogometaša svijeta došli u pratnji svojih ljepših polovica.

Kaka i Ronaldo su doduše došli sami, no obzirom na njihov dosadašnji ljubavni "pedigre" to je sigurno tek privremeno stanje.

 S druge strane, slavni Sergio Ramos došao je u pratnji svoje prelijepe partnerice Pilar Rubio, španjolske voditeljice s kojom ima i sina Marca.

Slavljenik Lionel Messi se pak "pohvalio" Antonellom Roccuzzo s kojom je u vezi od 2008. godine. Messi i lijepa Antonella imaju dva sina koja nose tatino prezime, Thiaga i Matea.

Marcelo Vieira je na crveni tepih pak doveo suprugu Clarissu Alves s kojom je također u sretnoj vezi već osam godina, ali i njihovog sina Enza koji je "pljunuti" tata.

Na popisu najboljih nogometaša svijeta koji su na dodjelu Zlatnih lopti došli u pratnji prelijepe dame je i naša "prva kopačka" Luka Modrić, kojeg je pratila supruga Vanja.

Pročitajte više